All försäljning hos oss sker online via vår samarbetspartner Auctionet, Europas största plattform för auktioner.

För att delta i budgivningen skapar du ett konto hos Auctionet och sedan är det bara att börja utforska.

Välkomna till auktionernas fantastiska värld!

Konst

Belysning

Glas & keramik

Möbler

Klockor

Smycken

Vi är glada över att du överväger att delta i våra spännande auktioner, där du har möjligheten att köpa på auktion unika och intressanta föremål. Vi samarbetar med Auctionet, Europas största plattform för auktioner, vilket gör hela processen tillgänglig för dig var du än befinner dig.

1. Registrering och inloggning:

För att delta i våra auktioner behöver du registrera dig på Auctionet. Detta är en enkel process där du skapar ett konto och loggar in för att börja utforska de spännande objekt som vi har att erbjuda.

2. Bläddra och hitta objekt:

När du är inloggad kan du börja bläddra bland de olika objekten som är tillgängliga för försäljning. Vi erbjuder ett brett utbud av unika och intressanta föremål, från konst och antikviteter till moderna samlarobjekt.

3. Auktionsprocessen:

Alla våra auktioner genomförs digitalt, vilket innebär att du kan delta och lägga bud bekvämt från din dator eller mobil. Du behöver inte fysiskt närvara för att delta i auktionen. Auktionsprocessen sker online, och du har möjlighet att följa budgivningen i realtid.

4. Budgivning och vinnande bud:

Du lägger enkelt dina bud på önskade objekt genom Auctionets digitala plattform. Budgivningen pågår under en förutbestämd tidsperiod, och den högsta budgivaren vid auktionens slut vinner objektet.

6. Leverans och uthämtning:

När betalningen är genomförd, kan man hämta produkten hos oss på Garpenhus Auktioner eller beställa leverans via Auctionet. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och säker som möjligt för våra köpare. Läs mer här.