Sälja på auktion

När du säljer via oss på Garpenhus auktioner får du:

Professionella bilder

Ge föremålen en rättvis chans att nå ut till kunder med högkvalitativa bilder

En enkel och smidig försäljning

Luta dig tillbaka och låt oss ordna med dina försäljningar

Nå ut till hela världen

All försäljning hos oss sker online via vår samarbetspartner Auctionet, Europas största plattform för auktioner. Där finns hundratusentals potentiella kunder över hela världen. Detta ger goda förutsättning för dig som säljare att få ett marknadsmässigt pris.

Sälja på Auktion med Garpenhus

Vid Garpenhus Auktioner har vi dedikerat oss till att göra försäljning på auktion till en enkel och givande upplevelse för våra kunder. Med över ett årtiondes erfarenhet, sedan vår start 2009, har vi fört tusentals nöjda säljare och köpare samman.

Mångsidig försäljning på auktion

Vi välkomnar en mångfald av objekt på våra online auktioner. Antikviteter, design föremål, konst och mycket mer. Det är enkelt att sälja via Garpenhus, då vi kan hand om hela processen. Oavsett om du vill sälja konst eller smycken, är vi din pålitliga partner.

Miljövinster med att delta i auktioner

Deltagande i auktioner har en direkt inverkan på miljön. Genom att minska efterfrågan på nya produkter minskar du behovet av att utvinna råmaterial och energi. Vilket i sin tur minskar koldioxidutsläpp och mängden avfall på deponier. Auktioner främjar en cirkulär ekonomi genom att förlänga livslängden på produkter.