Dödsbo Lund

Gratis värdering av dödsbo Lund

Söker du efter hjälp med ett dödsbo Lund med omnejd? Vi på Garpenhus Auktioner har flera års erfarenhet av att hjälpa till med att sälja dödsbo och kan erbjuda både oberoende värdering samt försäljning av hela eller delar av dödsbon.

Vi har dagligen kontakt med människor som står inför beslut rörande den anhöriges dödsbo Lund och vet därför att funderingarna är många. Ofta kan det vara svårt att uppskatta värdet på olika föremål och avgöra vad som ska säljas respektive behållas. Vårt mål är att på ett professionellt och hänsynsfullt sätt stötta dig längs vägen och hjälpa dig med de frågor som dyker upp. Som ett första steg erbjuder vi en gratis hemvärdering på delar av eller hela dödsboet i Lund. Om ni sedan väljer försäljning tar vi på Garpenhus Auktioner hand om hela processen.

Att lämna över arbetet till oss på Garpenhus är både säkert och enkelt och innebär på samma gång att du helt slipper bemöda dig med den sortens praktiska bestyr mitt i sorgen. Vi utgår självklart alltid från de efterlevandes önskemål. Välkommen att kontakta oss redan idag på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se.

Dödsbo, lösöre, bohag, sterbhus
En person som går bort lämnar i regel ett så kallat dödsbo (förr i tiden kallat sterbhus) efter sig. Detta består av ett så kallat bohag som måste hanteras på ett eller annat sätt. För de anhöriga kan denna process vara mycket jobbig och påfrestande då sorgen över den närstående under denna period är särskilt påtaglig.

Till oss kan du vända dig för enkel och smidig hantering av hela eller delar dödsbo Lund. Vi värderar och auktionerar ut lösöre på bästa möjliga sätt för dig i form av exempelvis:

  • Konst
  • Möbler
  • Textiler
  • Porslin
  • Smycken
  • Samlarobjekt

Du är varmt välkommen att kontakta oss på 040-12 84 80 eller på info@garpenhus.se för frågor gällande dödsbo Lund.

Dödsbo Lund
Dödsbo Lund
Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Varmt välkommen!

Gratis hemvärdering av dödsbo i Lund och över hela Skåne.

Gratis hembesök och värdering av ditt dödsbo Lund

Är du i behov att får något värderat kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler. När det gäller ett dödsbo Lund kan det dock av naturliga skäl vara svårt att genomföra. Ett dödsbo består ju nämligen av ett helt bohag, vilket i många fall innebär ett stort antal objekt som ska värderas. Därtill kan det röra sig om stora och otympliga möbler som därför är svåra och tunga att förflytta.

Vi erbjuder därför kostnadsfri hemvärdering som innebär vi kommer ut och gör en värdering av dödsbo Lund på plats. Om du så önskas hjälper vi dig med hela bohaget. Skulle vi inte hitta köpare till alla objekt kan vi mot en blygsam tippavgift ordna med transport till återvinningen, förutsatt att du inte hellre vill ha tillbaka det som blir osålt.

Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering av dödsbo Lund är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.