Hos oss hittar du medarbetare med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har även specialkompetens inom tribal art, kinesiskt konsthantverk, skandinavisk keramik och svensk konst

Välkommen med din förfrågan!

Hos oss hittar du medarbetare med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi har specialkompetens inom tribal art, kinesiskt konsthantverk, skandinavisk keramik och svensk konst

Välkommen med din förfrågan!

Garpenhus Auktioner

Inlämning till vårens kvalitetsaution pågår

Välkommen att lämna in föremål till Garpenhus Auktioner

Vi söker konst, keramik, antikviteter, klockor och smycken

Om vårkvalitetsautktionen

Sista inlämningsdag är den 16/4 2024

Vårens kvalitetsauktion pågår från den 17/4 – 28/4 2024

Hemvärdering

Konst, antikviteter, möbler, design, smycken och klockor!

Garpenhus Auktioner är ett av Skånes ledande auktionshus. På våra auktioner kan man hitta det unika. Samtidskonst, landskapsmåleri eller porträtt. Möbler av hög kvalitet, och tidlös design. Letar man efter smycken, klockor eller vill inreda sitt hem med kvalitetsserviser – då har man hittat rätt. För hos Garpenhus Auktioner finns något för alla!Våra duktiga fotografer håller vårt Instagramkonto aktivt med diverse föremål vi har på auktion, följ oss gärna där!

Skicklig personal

Vi på Garpenhus Auktioner sätter kundens behov i fokus och erbjuder en mångfald av tjänster som återspeglar vår breda expertis. Vår skickliga personal har gedigen erfarenhet och en omfattande kunskapsbas, med särskild specialisering inom områden som tribal art, kinesiskt konsthantverk, skandinavisk keramik och svensk konst. Oavsett vilken typ av föremål du har att sälja, kan du vara säker på att vi har kompetensen att hantera det på bästa möjliga sätt.

Vi välkomnar

På Garpenhus Auktioner välkomnar vi en bred variation av värdefulla föremål, inklusive antikviteter, smycken, konsthantverk, designföremål och vintage. Vi är stolta över att erbjuda en sömlös försäljningsprocess där vi tar hand om allt. Att samarbeta med oss är enkelt; allt du behöver göra är att kontakta oss via telefon eller e-post, och vi kommer att guida dig genom hela försäljningsprocessen från början till slut.

Pålitlighet

Oavsett om du är säljare eller köpare, kan du lita på Garpenhus Auktioner som din pålitliga partner. Vi arbetar hårt för att se till att din auktionsupplevelse är smidig, trygg och framgångsrik.

Värdering

Vi förstår att varje försäljningssituation är unik. Därför erbjuder vi kostnadsfria värderingar som kan utföras online, i våra lokaler i Malmö eller till och med i ditt eget hem. Oavsett om du behöver värdera ett enskilt föremål eller ett dödsbo, så kan du lita på vår professionella och personliga service.