Kostnadsfri hemvärdering av dödsbo

Står ni med ett dödsbo och undrar vad ni ska göra? Vi kan hjälpa er hela vägen, vi erbjuder:

Hemvärdering

Tillsammans går vi noggrant igenom lösöret och ni får en professionell värdering utförd på plats. Värderingen görs gentemot nuvarande marknad för att bedöma vad som går att sälja och till vilket utropspris.

Värderingen är helt utan förpliktelser, efteråt bestämmer ni i lugn och ro om ni vill låta föremålen gå till försäljning.

Försäljning

Vi säljer allt från enstaka föremål till hela hem. Föremålen når ut till hundratusentals potentiella kunder via Europas största auktionsplattform, Auctionet.

Transport

Vi kan ta hand om samtliga föremål i ett hem och samarbetar med Lions i Ystad för det som inte går att sälja i auktionssammanhang.

Allt gods som är säljbart på auktion behöver transporteras till våra lokaler i Malmö.

Slutstäd

Via vår samarbetspartner kan vi utföra en slutstädning av bostaden.

Kontakta oss

Vi hjälper Er

Ett dödsbo kan innehålla en variation av föremål, från saker med stort affektionsvärde till föremål av ekonomiskt värde.

I över ett decennium har vi arbetat med hantering av dödsbon. Det började med dödsbon i Malmö, Lund , Helsingborg och har utvecklats till att arbeta med hantering av dödsbon från Ystad, Simrishamn/Tomelilla, Båstad till Kristianstad, Sölvesborg Blekinge och Storköpenhamn.

Vi kan hantera hela dödsbon

I ett dödsbo kan föremålen vara av skiftande värde och betydelse. Vissa föremål bär på starka minnen och känslomässiga kopplingar, medan andra kan vara av ekonomiskt värde. Det kan inkludera allt från möbler, konst, smycken, böcker, kläder till personliga dokument och fotografier. Professionell hjälp för att hantera mångfald av föremål är värdefullt.

Vi på Garpenhus förstår vi den komplexitet och känslighet som omger ett dödsbo. Vi erbjuder våra tjänster för att underlätta och förenkla processen för de anhöriga. Vår första tjänst är en kostnadsfri hemvärdering som utförs utan förpliktelser. Vi hjälper dig att identifiera föremål av värde och ger dig en insikt i hur vi kan hjälpa till. Garpenhus Auktioner är din partner i en krävande tid, där vi erbjuder professionell hjälp och tjänster för att göra hanteringen av ett dödsbo så smidig och effektiv som möjligt.

Försäljning via Auctionet

För föremål med ekonomiskt värde erbjuder Garpenhus möjligheten att sälja dem via vår auktionsplattform, Auctionet. Genom att nå en bred publik av potentiella köpare kan vi hjälpa till att maximera värdet av föremålen. Vi hanterar hela auktionsprocessen och ser till att försäljningen är smidig och lönsam.

Välgörenhet genom Lions i Ystad

För föremål som kanske inte har ekonomiskt värde men som fortfarande kan vara användbara eller uppskattade av andra, har Garpenhus etablerat ett samarbete med välgörenhetsorganisationen Lions i Ystad. På så vis kan vi även bidra till en cirkulär ekonomi med välgörandehetssyfte genom att låta föremål få en andra chans istället för att slängas.

Slutstädning via vår samarbetspartner

Att städa och tömma bostaden är en viktig del av processen när man hanterar ett dödsbo. Garpenhus samarbetar med professionella och pålitliga städföretag.