Dödsbo Ystad

Gratis värdering av dödsbo Ystad

Vill du ha hjälp med ett dödsbo i Ystad och Österlen? Vi på Garpenhus har många års erfarenhet av att sälja dödsbo och kan erbjuda värdering samt försäljning av hela eller delar av dödsbon. Att lämna över arbetet till oss på Garpenhus är både säkert och enkelt och innebär på samma gång att du helt slipper bemöda dig med den sortens praktiska bestyr mitt i sorgen. Vi utgår självklart alltid från de efterlevandes önskemål. Under en hemvärdering kommer vi hem till ditt dödsbo i Ystad och Österlen och hjälper dig med en värdering kostnadsfritt på hela eller delar av bohaget. Det kan röra sig om allt slags lösöre – från samlingar till enskilda föremål. Är det mindre föremål kan du också komma in på vårt kontor och få det värderat där. Oavsett om du vill sälja något eller inte så betalar du aldrig för själva värderingen. Om du bestämt dig för att sälja ett föremål så lägger vi ut det på vår Auctionet-sida inom några dagar.

Det finns sedan ute på nätauktion mellan 7-14 dagar beroende på vilken typ av objekt det rör sig om. Eftersom föremålen på vår auktionssida visas för många intressenter så får det lätt många bud och därmed höga slutpriser. När föremålet är sålt får du en kommittentavräkning som är en specifikation på vad du kommer få utbetalt till ditt konto. Utbetalningen sker normalt inom 14 dagar efter att föremålet är sålt, under förutsättning att köparen betalat.

Välkommen att kontakta oss redan idag på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se.

Dödsbo, lösöre, bohag, sterbhus
En person som går bort lämnar i regel ett så kallat dödsbo (förr i tiden kallat sterbhus) efter sig. Detta består av ett så kallat bohag som måste hanteras på ett eller annat sätt. För de anhöriga kan denna process vara mycket jobbig och påfrestande då sorgen över den närstående under denna period är särskilt påtaglig.

Till oss kan du vända dig för enkel och smidig hantering av hela eller delar dödsboet. Vi värderar och auktionerar ut lösöre på bästa möjliga sätt för dig i form av exempelvis:

  • Konst
  • Möbler
  • Textiler
  • Porslin
  • Smycken
  • Samlarobjekt

Kontakta oss på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se för frågor gällande dödsbo Ystad och övriga Österlen.

Dödsbo Ystad
Dödsbo Ystad
Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Varmt välkommen!

Gratis hemvärdering av dödsbon i Ystad och övriga Österlen.

Gratis hembesök och värdering av ditt dödsbo i Ystad

Vill du låta värdera och auktionera ut någonting hos oss kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler. När det gäller ett dödsbo kan detta emellertid, av naturliga skäl, vara svårt att genomföra. Ett dödsbo består nämligen av ett helt bohag vilket i många fall innebär ett stort antal objekt som ska värderas. Därtill kan det röra sig om stora möbler som är otympliga och därför svåra att förflytta.
Vi erbjuder kostnadsfri hemvärdering som innebär vi kommer ut och gör en värdering på plats. Om så önskas tar vi hand om hela bohaget. Skulle vi inte hitta köpare till alla objekt kan vi mot en blygsam tippavgift ordna med transport till återvinningen, förutsatt att du inte hellre vill ha tillbaka det som blir osålt.

Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.