Konst, antikviteter, möbler, design, smycken och klockor!

För att kunna delta i våra auktioner

1. Registrering och inloggning

För att delta i våra auktioner behöver du registrera dig på Auctionet. Detta är en enkel process där du skapar ett konto och loggar in för att börja utforska de spännande objekt som vi har att erbjuda.

2. Bläddra och hitta objekt

När du är inloggad kan du börja bläddra bland de olika objekten som är tillgängliga för försäljning. Vi erbjuder ett brett utbud av unika och intressanta föremål, från konst och antikviteter till moderna samlarobjekt.

3. Auktionsprocessen

Alla våra auktioner genomförs digitalt, vilket innebär att du kan delta och lägga bud bekvämt från din dator eller mobil. Du behöver inte fysiskt närvara för att delta i auktionen. Auktionsprocessen sker online, och du har möjlighet att följa budgivningen i realtid.

4. Budgivning och vinnande bud

Du lägger enkelt dina bud på önskade objekt genom Auctionets digitala plattform. Budgivningen pågår under en förutbestämd tidsperiod, och den högsta budgivaren vid auktionens slut vinner objektet.

6. Leverans och uthämtning

När betalningen är genomförd och mottagen av oss kan man hämta produkten hos oss på Garpenhus Auktioner, eller beställa leverans via Auctionet. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och säker som möjligt för våra köpare. Läs mer här.

Skånsk konst

Aktuellt

Om oss

Den Skånska konsten är attraktiv

Vi på Garpenhus Auktioner har märkt av ett ökat intresse för den Skånska konsten. Här samlar vi några av dessa konstnärer!

All försäljning hos oss sker online via vår samarbetspartner Auctionet, Europas största plattform för onlineauktioner

God Skånsk konst sökes

Under en längre tid har vi uppnått höga priser på Skånekonst. Vi söker konst av bland annat, Gerhard Nordström, Johan Johansson, Jules Schyl, Fabian Lundqvist, Martin Edmond, Owe Zerge, Nolle Svensson, Erik Cederberg, C O Hultén, Karl-Enock Ohlsson, Gerhard Wihlborg, Ernst Norlind, Tora Vege Holmström, Agda Holst, Ellen Trotzig, Max Walter Svanberg, Stig Wernheden med flera!