Värdering online

Är du nyfiken på ett eller flera föremåls ekonomiska värde?

Nedan kan du enkelt skicka in bilder och information till oss för en kostnadsfri värdering.

Kostnadsfri onlinevärdering

Godkännande *

VILLKOR

Garpenhus Auktioner uttalade värdering avser ett rimligt utropspris på auktion, grundad på den information Garpenhus Auktioner erhållit. Garpenhus Auktioner förbehåller sig rätten att justera värderingen om ny information avseende kondition, äkthet, proveniens, et cetera skulle förekomma. Garpenhus Auktioner lagrar era personuppgifter som ni anger i formuläret ovan för att kunna kontakta er i ärendet ni anger.

Den Skånska konsten är attraktiv

Vi på Garpenhus Auktioner har märkt av ett ökat intresse för den Skånska konsten. Här samlar vi några av dessa konstnärer!

All försäljning hos oss sker online via vår samarbetspartner Auctionet, Europas största plattform för onlineauktioner

Vi förstår vikten av att veta värdet på dina ägodelar, och därför erbjuder vi en enkel och effektiv värderingstjänst online, helt utan kostnad.

Så fungerar det:

Registrering och inlämning:

Fyll i vårt formulär med dina kontaktuppgifter, en beskrivning vad du vill få värderat och en eller flera bilder på föremålet.

Värdering av experter:

Vårt team av värderare kommer noggrant att granska och analysera de tillhandahållna uppgifterna för att ge dig en realistisk och professionell värdering.

Återkoppling:

Efter slutförd värdering återkommer vi med vår bedömning. Vi står också till ditt förfogande för att svara på eventuella frågor eller ge ytterligare feedback.

Efter det är det upp till dig om du vill gå vidare till försäljning.