Sälja på auktion

När du säljer via oss på Garpenhus auktioner får du:

Kostnadsfri värdering

Vi erbjuder gratis värdering. Det gäller hemvärdering, på plats i våra lokaler i Malmö såväl som online via vårt formulär

Professionella bilder

Ge föremålen en rättvis chans att nå ut till potentiella kunder med högkvalitativa bilder tagna av våra fotografer

En enkel försäljning

Luta dig tillbaka och låt oss ordna med dina försäljningar

Nå ut till hela världen

Hitta köpare från hela världen via vår samarbetspartner Auctionet,
Europas största plattform för auktioner

Sälja på Auktion

Vid Garpenhus Auktioner har vi dedikerat oss till att göra försäljning på auktion till en enkel och givande upplevelse för våra kunder. Med över ett årtiondes erfarenhet, sedan vår start 2009, har vi fört tusentals nöjda säljare och köpare samman.

Mångsidig försäljning

Vi välkomnar en mångfald av objekt på våra onlineauktioner. Antikviteter, designföremål, konst och mycket mer. Det är enkelt att sälja via Garpenhus, då vi kan hand om hela processen. Oavsett om du vill sälja konst eller smycken, är vi din pålitliga partner.

Miljövinster

Deltagande i auktioner har en direkt positiv inverkan på vår miljö. Auktioner främjar en ciruklär ekonomi genom att förlänga livlängd på föremål.

God Skånsk konst sökes

Under en längre tid har vi uppnått höga priser på Skånekonst. Vi söker konst av bland annat, Gerhard Nordström, Johan Johansson, Jules Schyl, Fabian Lundqvist, Martin Edmond, Owe Zerge, Nolle Svensson, Erik Cederberg, C O Hultén, Karl-Enock Ohlsson, Gerhard Wihlborg, Ernst Norlind, Tora Vege Holmström, Agda Holst, Ellen Trotzig, Max Walter Svanberg, Stig Wernheden med flera!