Auktioner Skåne

Auktion och auktioner i Skåne via internet över hela världen!

Garpenhus Auktioner är ett av södra Sveriges ledande auktionshus med bas i Skåne som förmedlar auktioner för både privatpersoner och företag. Att köpa och sälja föremål på Garpenhus Auktioner med vår samarbetspartners auctionet.com är enkelt och säkert. Här hittar du massor av spännande internetauktioner varje dag, året runt!

Vill du sälja ett föremål eller flera via auktioner i Skåne kan du ringa oss, skicka ett e-mail eller komma in i vår visningslokal med föremålet/föremålen, så utför vi en kostnadsfri värdering. Vi gör sedan vårt yttersta för att få rätt köpare att hitta just Ert föremål.

Som säljare får du inte bara marknadens bästa villkor utom vi marknadsför även ditt föremål på bästa möjliga sätt. Som köpare har du många intressanta föremål att välja bland. Vi lägger stor vikt vid att presentera alla föremål på ett tydligt och ärligt sätt och detta gör att du inte är tvungen att se föremålet i lokalen för att våga köpa. Dessutom har erbjuder vi mycket förmånliga priser för frakt via Artmove vår transportör som packar föremålet på ett professionellt sätt så du skall kunna känna dig helt trygg hela vägen, även om du inte själv inte har möjlighet att hämta i Malmö.

Auktioner Skåne
Söker du efter en auktion i Skåne där du hittar antikviteter, konst, konsthantverk, smycken, moderna möbler, etnografi, allmoge etc? Garpenhus Auktioner har över 30 års erfarenhet och det är mycket fördelaktigt att lämna in föremål till försäljning hos oss, eftersom vi kan erbjuda våra säljare god säljprovision.

Nöjda kunder

Vi är mycket måna om vårt goda rykte, och ser därför till att alltid lägga 100 % fokus på dig som kund. Nöjda kunder är ytterst betydelsefullt för oss på Garpenhus Auktioner och vårt främsta mål är att när vi har utfört vårt jobb, ska ni som kund vara 100 % nöjd med allt som vi har gjort. Hos oss är det alltid ni som kund som står i fokus, och som avgör hur mycket hjälp som ni behöver från oss och våra medarbetare.

Erfarenhet

Hos oss kan du alltid vara säker på att få kvalitet och erfaren personal när du anlitar oss. 
Vår personal har mångårig erfarenhet inom yrket, Detta för att kunna behålla kvaliteten på alla våra tjänster. Alla som arbetar hos oss på Garpenhus Auktioner är därför oerhört skickliga och med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Det borgar för att du som kund ska få ett proffsigt och seriöst utfört arbete.

Kontakta oss på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se för frågor gällande försäljning på auktion skåne.

Länk till våra auktioner via auctionet.com

Auktioner Skåne
Auktioner Skåne
Värdering online

Kanske är du nyfiken på ett föremåls ekonomiska värde eller rent av ett helt hem eller delar av ett hem. Här kan du enkelt skicka in din information och bilder på vad du vill få värderat. Det går också bra att ringa oss på 040-12 84 80.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att sälja ditt föremål på auktion.

Gratis värdering av auktionsföremål

Auktioner Skåne och alltid gratis värdering!

Vill du låta värdera och auktionera ut någonting hos oss kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler.
Vi erbjuder även kostnadsfri hemvärdering som innebär vi kommer ut och gör en värdering på plats hos dig.

Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115.
Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning! 

Auktion Malmö

VI ERBJUDER ALLTID

GRATIS VÄRDERING