Dödsbo Sölvesborg

Gratis hemvärdering av dödsbo i Sölvesborg

Vill du ha hjälp med ett dödsbo i Sölvesborg? Vi på Garpenhus har många års erfarenhet av att sälja dödsbo och kan erbjuda värdering samt försäljning av hela eller delar av dödsbon.

Att lämna över arbetet till oss på Garpenhus är både säkert och enkelt och innebär på samma gång att du helt slipper bemöda dig med den sortens praktiska bestyr mitt i sorgen. Vi utgår självklart alltid från de efterlevandes önskemål.

Välkommen att kontakta oss redan idag på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se.

Dödsbo, lösöre, bohag, sterbhus
En person som går bort lämnar i regel ett så kallat dödsbo (förr i tiden kallat sterbhus) efter sig. Detta består av ett så kallat bohag som måste hanteras på ett eller annat sätt. För de anhöriga kan denna process vara mycket jobbig och påfrestande då sorgen över den närstående under denna period är särskilt påtaglig.

Hör av dig till oss på Garpenhus för enkel och smidig hantering av hela eller delar dödsboet. Vi värderar och auktionerar ut lösöre på bästa möjliga sätt för dig i form av exempelvis:

  • Klockor
  • Konst
  • Möbler
  • Textiler
  • Porslin
  • Silver & guld
  • Smycken
  • Samlarobjekt

Kontakta oss på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se för frågor gällande dödsbo Sölvesborg samt övriga Skåne samt Blekinge. Vi erbjuder alltid grattis hemvärdering!

Dödsbo Sölvesborg
Dödsbo Sölvesborg
Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Varmt välkommen!

Gratis hemvärdering av dödsbon Sölvesborg och över hela Skåne och Blekinge, exempelvis Olofström och Bromölla.

Gratis hembesök och värdering av ditt dödsbo i Sölvesborg

Vill du låta värdera och auktionera ut någonting hos oss kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler. När det gäller ett dödsbo kan detta emellertid, av naturliga skäl, vara svårt att genomföra. Ett dödsbo består nämligen av ett helt bohag vilket i många fall innebär ett stort antal objekt som ska värderas. Därtill kan det röra sig om stora möbler som är otympliga och tunga och därför svåra att förflytta.

Garpenhus erbjuder alltid kostnadsfri hemvärdering som innebär att vi kommer ut och gör en värdering på plats. Om ni så önskar tar vi hand om hela bohaget till försäljning. Skulle vi inte hitta köpare till alla objekt kan vi mot en blygsam tippavgift ordna med transport till återvinningen, förutsatt att du inte önskar ha tillbaka det som blir osålt.

Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering gällande bohag är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.