Vi utför gratis hemvärdering av dödsbon i Sölvesborg och över hela Skåne och Blekinge, så som Olofström och Bromölla.

Kostnadsfri hemvärdering av dödsbo i Sölvesborg

Står ni med ett dödsbo och undrar vad ni ska göra? Vi kan hjälpa er med alla praktiska detaljer kring värdering och försäljning. Vi gör ett hembesök där vi tillsammans noggrant går genom lösöret och ni får en professionell värdering. Värderingen görs gentemot nuvarande marknad för att bedöma vad som går att sälja och till vilket utropspris.

Värderingen är helt utan förpliktelser, efteråt bestämmer ni i lugn och ro om ni vill låta föremålen gå till försäljning. Resten tar vi hand om enligt era önskemål och behov.

Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar slutstädning. Vi samarbetar med Lions i Ystad för det som inte går att sälja men som ändå har ett värde.

Har ni några frågor eller vill boka in en tid når ni oss på 040-128 480 eller 0708-925 115. Det går även bra att skriva i formuläret nedan.

Dödsbo Sölvesborg
Dödsbo Sölvesborg

Kontakta oss

Vad är ett dödsbo?

Ett dödsbo är den samling av tillgångar och ägodelar som lämnas efter en persons bortgång. Det omfattar allt från fastigheter, kontanter och bankkonton till personliga ägodelar som kläder, smycken och möbler.

Vi anpassar oss till era behov

I ett dödsbo kan föremålen vara av skiftande värde och betydelse. Vissa föremål bär på starka minnen och känslomässiga kopplingar, medan andra kan vara av ekonomiskt värde. Det kan inkludera allt från möbler, konst, smycken, böcker, kläder till personliga dokument och fotografier. Professionell översikt av dödsbon är värdefullt.

Kostnadsfri hemvärdering

Vi samarbetar noggrant med er för att granska dödsboets lösöre och genomför en professionell värdering på plats. Denna värdering är anpassad efter den aktuella marknaden för att fastställa vad som kan säljas och till vilket utropspris. Det är viktigt att poängtera att vår värdering är helt utan några åtaganden. Efter värderingen har ni all tid ni behöver för att i lugn och ro bestämma om ni vill fortsätta och sälja föremålen på auktion.

Effektiv försäljning

.Med stöd av Europas största auktionsplattform, Auctionet, når våra föremål ut till en imponerande publik av hundratusentals potentiella köpare. Denna breda räckvidd möjliggör en hög synlighet och ökar chanserna att maximera värdet av de föremål som säljs.

Transport & välgörenhet

Det som inte lämpar sig för auktionssammanhang får en ny chans genom vårt samarbete med Lions i Ystad. Alla föremål transporteras tryggt och säkert till våra lokaler i Malmö.

Slutstädning

Att städa och tömma bostaden är en viktig del av processen när man hanterar ett dödsbo. Vi samarbetar med professionella städföretag som kan utföra denna uppgift på ett noggrant och respektfullt sätt.

Skånsk konst

Aktuellt

Om oss