Dödsbo Simrishamn och Tomelilla

Gratis värdering av dödsbo Simrishamn och Tomellila

Letar du efter hjälp med ett dödsbo i Simrishamn eller Tomelilla? Vi på Garpenhus har hjälpt till att sälja dödsbo under flera år och har lång erfarenhet av att hjälpa till med både oberoende värdering samt försäljning av hela eller delar av dödsbon. Att lämna över arbetet till oss på Garpenhus är både säkert och enkelt och innebär på samma gång att du helt slipper bemöda dig med den sortens praktiska bestyr mitt i sorgen. Vi utgår självklart alltid från de efterlevandes önskemål. Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss redan idag på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se.

Vi har så gott som dagligen kontakt med människor som står inför beslut rörande den anhöriges dödsbo och vet därför att funderingarna är många och ofta komplicerade. Ofta kan det vara svårt att uppskatta värdet på olika föremål och avgöra vad som ska säljas respektive behållas. Vårt mål är att på ett professionellt och hänsynsfullt sätt stötta dig på bästa sätt längs vägen och hjälpa dig med de frågor som dyker upp. Som ett första steg erbjuder vi en gratis och smidig hemvärdering på delar av eller hela dödsboet. Om ni sedan väljer försäljning tar Garpenhus Auktioner hand om hela processen.

Dödsbo, lösöre, bohag, sterbhus
En person som går bort lämnar i regel ett så kallat dödsbo (förr i tiden kallat sterbhus) efter sig. Detta består av ett så kallat bohag som måste hanteras på ett eller annat sätt. För de anhöriga kan denna process vara mycket jobbig och påfrestande då sorgen över den närstående under denna period är särskilt påtaglig.

Till oss kan du vända dig för enkel och smidig hantering av hela eller delar dödsboet. Vi värderar och auktionerar ut lösöre på bästa möjliga sätt för dig i form av exempelvis:

  • Möbler
  • Konst
  • Textiler
  • Porslin
  • Smycken
  • Samlarobjekt
Nöjda kunder

Vi är mycket måna om vårt goda rykte, och ser därför till att alltid lägga 100 % fokus på dig som kund. Nöjda kunder är ytterst betydelsefullt för oss på Garpenhus Auktioner och vårt främsta mål är att när vi har utfört vårt jobb, ska ni som kund vara 100 % nöjd med allt som vi har gjort. Hos oss är det alltid ni som kund som står i fokus, och som avgör hur mycket hjälp som ni behöver från oss och våra medarbetare.

Erfarenhet

Hos oss kan du alltid vara säker på att få kvalitet och erfaren personal när du anlitar oss. 
Vår personal har mångårig erfarenhet inom yrket, Detta för att kunna behålla kvaliteten på alla våra tjänster. Alla som arbetar hos oss på Garpenhus Auktioner är därför oerhört skickliga och med lång och gedigen erfarenhet i branschen. Det borgar för att du som kund ska få ett proffsigt och seriöst utfört arbete.

Kontakta oss på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se för frågor gällande dödsbo Simrishamn eller Tomelilla och övriga Skåne samt Blekinge.

Dödsbo Simrishamn och Tomelilla
Dödsbo Simrishamn och Tomelilla
Värdering av dödsbo

När en anhörig eller släkting tragiskt har gått bort och ni står med dennes kvarlåtenskap, kan ni enkelt kontakta oss så skickar vi ut våra värderingsmän som tillsammans med er går igenom vilka tjänster ni har behov av.

En värdering av ett dödsbo görs gentemot nuvarande marknad av det som går att sälja. Värderingen av dödsboet görs på plats och är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. När vi kommit överens om när, vad och vart bohaget ska forslas, kommer vår personal och utför det som är överenskommet. Allt bohag som är säljbart, transporteras till oss på Garpenhus Auktioner. Därefter går varorna ut till försäljning.

Värdering online

Kanske är du nyfiken på ett föremåls ekonomiska värde eller rent av ett helt hem eller delar av ett hem. Här kan du enkelt skicka in din information och bilder på vad du vill få värderat. Det går också bra att ringa oss på 040-12 84 80.

Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Varmt välkommen!

Gratis hemvärdering av dödsbon Simrishamn och Tomelilla.

Gratis hembesök och värdering av ditt dödsbo i Simrishamn och Tomelilla

Vill du låta värdera och auktionera ut någonting hos oss kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler. När det gäller ett dödsbo kan detta emellertid, av rent praktiska skäl, vara svårt att genomföra. Ett dödsbo består nämligen av ett helt bohag vilket i många fall innebär ett stort antal objekt som ska värderas. Därtill kan det röra sig om stora möbler som är otympliga och därför svåra att förflytta. Vi erbjuder alltid kostnadsfri hemvärdering av dödsbo i Simrishamn och Tomelilla som innebär att vi kommer ut och gör en värdering på plats. Om så önskas tar vi hand om hela bohaget. Skulle vi inte hitta köpare till alla objekt kan vi mot en blygsam tippavgift ordna med transport till återvinningen, förutsatt att du inte hellre vill ha tillbaka det som blir osålt. Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.
Auktion Malmö

VI ERBJUDER ALLTID

GRATIS VÄRDERING