Hela eller delar av dödsbo köpes i Skåne

Sälja dödsbo i Malmö, Lund och Skåne?

Det är alltid svårt att förlora en anhörig och i tillägg finns det praktiska saker att hantera. I samband med detta dyker det ofta upp frågor kring värdering av dödsbon och dessa kan vi hjälpa dig att få svar på. Vi värderar och hjälper till med försäljning av dödsbo i Lund, Malmö, övriga Skåne och Blekinge.

När ett dödsbo ska hanteras är det ofta en känslosam process och vi kan vara behjälpliga med praktiska detaljer som värdering och försäljning. Era önskemål och behov står hela tiden i fokus och vi svarar på alla frågor som dyker upp under processen. Vi har lång erfarenhet när det gäller värdering av dödsbon och kan vara till stor hjälp om ni vill värdera och sälja delar av eller hela dödsbot.

Om ni planerar att sälja ett dödsbo kan ni kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi går genom föremålen och gör en professionell värdering av dessa. Sedan bestämmer ni i lugn och ro om ni vill låta föremålen gå till försäljning. Resten tar vi hand om enligt era önskemål och behov. För föremål som måste transporteras till återvinningscentralen uttas tippavgift.

Ta gärna kontakt med oss per telefon 040-128 480 eller 0708-925 115 om ni har frågor kring dödsbon i Lund, Malmö, Skåne och Blekinge. Vi kan hjälpa er med alla praktiska detaljer kring värdering och försäljning.

Dödsbo Malmö och Lund köpes
Dödsbo Malmö och Lund köpes
Hör av er till oss för värdering av hela eller delar av dödsboet

Hemvärdering av ditt dödsbo i Malmö, Lund och Skåne

Har du föremål i hemmet som du vill värdera och sälja? Då kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder hemvärdering, både gällande enstaka föremål som hela dödsbo i Lund, Malmö, Skåne och Blekingedet vill säga att vi kan komma hem till dig och värdera dina föremål. Självklart kan du även ta med dig föremålen och besöka vårt auktionshus för värdering.

Auktioner är mycket populärt bland alla som är intresserade av konst och antikviteter. Vårt auktionshus erbjuder professionell värdering och försäljning av föremål. Vi kan komma hem till dig för att utföra en värdering av de föremål du är intresserad av att sälja. Det underlättar ifall det är en större samling eller stora föremål du vill värdera.
Självklart är du även välkommen att komma direkt till vårt auktionshus med föremålen. Vi har lång erfarenhet av branschen och ingen värdering är för stor eller för liten. Vi tar emot allt från enstaka föremål till hela hem. Det finns för det mesta en köpare, men skulle vi inte lyckas med en försäljning och du inte vill ha tillbaka föremålen, kan vi se till att frakta dessa till återvinningen.

Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.