Dödsbo Båstad

Gratis värdering av dödsbo Båstad

Vill du ha hjälp med ett dödsbo i Båstad? Vi på Garpenhus har många års erfarenhet av att sälja dödsbo och kan erbjuda värdering samt försäljning av hela eller delar av dödsbon. Att lämna över arbetet till oss på Garpenhus är både säkert och enkelt och innebär på samma gång att du helt slipper bemöda dig med den sortens praktiska bestyr mitt i sorgen. Vi utgår självklart alltid från de efterlevandes önskemål. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se.

Dödsbo, lösöre, bohag, sterbhus
En person som går bort lämnar i regel ett så kallat dödsbo (förr i tiden kallat sterbhus) efter sig. Detta består av ett så kallat bohag som måste hanteras på ett eller annat sätt. För de anhöriga kan denna process vara mycket jobbig och påfrestande då sorgen över den närstående under denna period är särskilt påtaglig.

Till oss kan du vända dig för enkel och smidig hantering av hela eller delar dödsboet. Vi värderar och auktionerar ut lösöre på bästa möjliga sätt för dig i form av exempelvis:

  • Möbler
  • Konst
  • Textiler
  • Porslin
  • Smycken
  • Samlarobjekt

Kontakta oss på 040-12 84 80 eller info@garpenhus.se för frågor gällande dödsbo i Båstad samt övriga Skåne samt Blekinge.

Dödsbo Båstad
Dödsbo Båstad
Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen. Varmt välkommen!

Gratis hemvärdering av dödsbon Båstad och över hela Skåne och Blekinge, exempelvis Ängelholm och nordvästra Skåne.

Gratis hembesök och värdering av ditt dödsbo Båstad

Är du i behov att får något värderat kan du alltid ta med dig det aktuella objektet direkt till våra lokaler. När det gäller ett dödsbo kan det dock av naturliga skäl vara svårt att genomföra. Ett dödsbo består ju nämligen av ett helt bohag, vilket i många fall innebär ett stort antal objekt som ska värderas. Därtill kan det röra sig om stora och otympliga möbler som därför är svåra och tunga att förflytta. Vi erbjuder därför kostnadsfri hemvärdering som innebär vi kommer ut och gör en värdering på plats. Om så önskas hjälper vi dig med hela bohaget. Skulle vi inte hitta köpare till alla objekt kan vi mot en blygsam tippavgift ordna med transport till återvinningen, förutsatt att du inte hellre vill ha tillbaka det som blir osålt. Har du frågor kring våra auktioner eller metoder för värdering är du välkommen att ta kontakt med oss tel 040-128 480 eller 0708-925 115. Vi hjälper dig på vägen mot en lyckad försäljning.